Prin utilizarea acestui site este inteles ca acceptati termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturi de autor si marci inregistrate

Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzind fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate INSTALL PROVIDER S.R.L.. Folosirea continutului acestui site fara acordul INSTALL PROVIDER S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca industriala reprezinta marca inregistrata a carei utilizare este strict interzisa fara permisiunea in scris a titularului marcii.

Limitatea responsabilitatii

Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra.

INSTALL PROVIDER S.R.L. sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site.

Desi va depune toate eforturile in acest sens, INSTALL PROVIDER S.R.L. nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri.

INSTALL PROVIDER S.R.L. are dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta (modificarea) sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

Conditii utilizare

Ne rezervam dreptul ca in momentul in care folositi produsele, serviciile sau informatiile supapesiguranta.ro, acest lucru sa fie echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a „Termeni si conditii” care vi le prezentam.

Activitatea de utilizare ulterioara a serviciilor, va fi precedata de bifarea casutei „Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile” , este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca ati acceptat si veti respecta fara echivoc si in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta poate face referire.

Ne rezervam dreptul sa modificam la o anumita perioada de timp si oricand este necesar documentul „Termeni si conditii. Va rugam sa verificati periodic rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor supapesiguranta.ro.

Daca utilizati produsele sau serviciile supapesiguranta.ro trebuie sa respectati toate politicile, termenii si conditiile care supapesiguranta.ro le agreeaza. Nu aveti voie sa utilizati in mod necorespunzator produsele si serviciile noastre. Nu incercati sa influentati nici sa accesati intr-un alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite serviciile sau produsele oferite de supapesiguranta.ro.

Va rugam sa utilizati website-ul supapesiguranta.ro, serviciile si produsele supapesiguranta.ro conform legii si inclusiv conform legilor si reglementarilor tarii sub incidenta careia va desfasurati activitatea.

Se poate intrerupe sau inceta furnizarea produselor sau serviciilor catre dumneavoastra, fara alte conditii, daca nu respectati documentul care reglementeaza termenii si conditiile sau politicile supapesiguranta.ro sau daca constatam un comportament nociv pentru supapesiguranta.ro

Dreptul la utilizare a serviciilor supapesiguranta.ro nu va ofera nici un drept de proprietate fizica sau intelectuala asupra acestora sau asupra continutului accesat. Dreptul de utilizare a continutului fizic sau virtual din cadrul supapesiguranta.ro, cu exceptia cazului in care aveti permisiunea supapesiguranta.ro, se considera a fi o incalcare a politicii noastre ori a legii.

Utilizarea de catre dumneavoastra a serviciilor sau produselor supapesiguranta.ro inseamna ca sunteti de acord ca sa va trimitem anunturi privind informatii, produse sau servicii, mesaje administrative sau altele.

Puteti renunta la unele dintre aceste comunicari trimitand un email catre casuta postala de contact a supapesiguranta.ro. Unele informatii, produse sau servicii ale noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile de aceea va rugam sa nu le utilizati intr-un mod care va pot distrage atentia si va impiedica sa respectati legislatia rutiera si nu numai.

Website-ul supapesiguranta.ro ofera acces utilizatorilor, acces la informatii, servicii si produse cat si instrumente online ce pot include: marketing digital, marketing online, servicii de publicitate, de reprezentare media, consultanta in marketing si afaceri, cursuri si traininguri de marketing precum, alte servicii supapesiguranta.ro, precum si continut personalizat.

Prin documentul „Termeni si conditii” dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate. Ea fiind necesara pentru furnizarea si perfectionarea serviciilor si produselor sale catre dumneavoastra. Publicitatea poate include: anunturi, mesaje administrative, oferte de marketing, sfaturi si recomandari pentru a obtine rezultate mai bune in marketing si vanzari.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite in acest fel, iar supapesiguranta.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru erori, stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Beneficiati de unele din produsele si serviciile supapesiguranta.ro in mod corect daca va obligati sa furnizati date corecte si adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si compania dumneavoastra, asa cum este solicitat in formularele de contact.

Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul www.supapesiguranta.ro poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat INSTALL PROVIDER S.R.L.. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. INSTALL PROVIDER S.R.L. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri care se acceseaza prin link-uri.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, INSTALL PROVIDER S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase. INSTALL PROVIDER S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri, aceasta reprezinta in intregime optiunea dumneavoastra.

Utilizarea site-ului www.supapesiguranta.ro

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Modificari

INSTALL PROVIDER S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dumneavoastra.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Datele cu caracter personal

INSTALL PROVIDER S.R.L. colecteaza date cu caracter personal, conform specificatiilor din pagina „Politica de confidetialitate” si prelucreaza date cu caracter personal precum nume, prenume, adresa, localitate, judet, numar de telefon, e-mail, companie în scopul utilizarii in activitati de marketing. Datele colectate de catre INSTALL PROVIDER SRL nu vor fi dezvăluite catre terti. Pe viitor, aceste date (nume, prenume, adresa, localitate, judet, numar de telefon, e-mail, companie) ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Drepturile de autor

Supapesiguranta.ro, logo-ul „SUPAPE DE SIGURANTA”, numele site-ului „Supapesiguranta.ro”, sunt denumiri ale INSTALL PROVIDER SRL. Celelalte denumiri, marci comerciale si logo-uri utilizate in acest site sunt proprietatea companiilor respective.

Unele imagini, texte, expresii, logo-uri, video-uri au fost marcate cu dreptul de reutilizare de motoarele de cautare (Google, Bing, Yahaoo, Ask, Aol, DuckDuckGo, Baidu, Yandex) unde drepturile si marca inregistrata apartin autorilor de drept.

Daca sunteti autorul de drept sau ati cumparat drepturile de folosinta cu exclusivitate si nu doriti prezenta lor pe website-ul Supapesiguranta.ro va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa si semnata la office [@] supapesiguranta.ro (fara spatii) insotita de documentele care atesta dreptul de proprietate.

Atentie! Aceste solicitari trebuie sa fie trimise numai de catre detinatorul drepturilor de autor sau de un agent autorizat sa actioneze in numele proprietarului.

In cazul in care alegeti sa solicitati eliminarea continutului prin transmiterea unei notificari de stergere, va rugam sa retineti ca initiati un proces legal.

Daca vreo prevedere din documentul “Termeni si conditii” se considera a fi invalida sau necomforma de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu poate sa influenteze sau sa afecteze valabilitatea si veridicitatea celorlalte prevederi ale documentului „Termeni si conditii” sub a carui acord va aflati in continuare. Documentul „Termeni si conditii”, constituie in intregime un acord – contract incheiat intre dumneavoastra si INSTALL PROVIDER SRL cu privire la utilizarea site-ului supapesiguranta.ro.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre www.supapesiguranta.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricatie (vizuale), produse expozitionale sau reconditionate clientul va fi informat despre conditiile de garantie si returnare in momentul achzitionarii produsului.

Transferul Proprietatii

Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii in locatia indicata de Vanzator (ramburs, avans sau cash).

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Conciliere amiabila

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita cu dispeceratul nostru, telefon: 0724783130 , email: office@supapesiguranta.ro

Feedback

Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la office@supapesiguranta.ro impreuna cu eventualele poze ale lucrarii efectuate.

Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

Metoda de livrare

1. Expedierea comenzii de catre firma de curierat

2. Expedierea marfurilor de catre personalul firmei noastre (in anumite situatii)

3. Expedierea coletelor grele cu firma specializata de transport greu (necesita plata in avans a marfurilor). In cazul in care nu se doreste plata in avans va fi nevoie de ridicare de la sediul nostru din Sectorul 3.

Tarife de expediere

Înțelegem că expedierea produselor comandate este un aspect important pentru clienții noștri și de aceea, am dezvoltat o politică de tarife de expediere transparentă și echitabilă. În cele ce urmează, vă prezentăm detaliat tarifele de expediere pe care le aplicăm:

Tarifele de expediere sunt calculate în funcție de greutatea și dimensiunea pachetelor. Acestea pot varia în funcție de locația geografică a destinatarului, metoda de expediere aleasă de către client și timpul de livrare dorit.

Tarifele de expediere sunt afișate în mod clar pe pagina de checkout și vor fi adăugate automat la costul final al comenzii.

Pentru comenzile cu o valoare totală mai mare decât o anumită sumă, oferim transport gratuit în anumite zone geografice. Detalii despre aceste oferte pot fi găsite pe pagina de checkout.

În cazul în care pachetul nu poate fi livrat din cauza unei adrese greșite sau a altor erori în informațiile furnizate de către client, acesta va fi returnat la depozitul nostru și va fi necesară plata unei taxe suplimentare pentru re-expedierea acestuia.

Ne rezervăm dreptul de a modifica tarifele de expediere în orice moment, însă astfel de modificări vor fi afișate pe site-ul nostru și vor fi aplicate doar comenzilor plasate după data intrării în vigoare a noilor tarife.

Pentru orice întrebări suplimentare sau informații legate de tarifele de expediere, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

 

Politica de retur

Pentru orice nelamurire sau neintelegere, va invitam in primul rand sa ne contactati la nr 0724783130 sau prin e-mail: office@supapesiguranta.ro.

Termenul legal

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract incheiat la distanta cu un profesionist, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.

Cum se face returnarea produselor?

Conform O.U.G. 34/2014 ‘’Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Pentru a va exercita dreptul de returnare a produselor este suficient sa ne informati de intentia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, pe suport durabil: un email sau prin intermediul formularului de contact.

Conditii de returnare

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite de catre client, cu ambalajul si toate accesoriile originale intacte, astfel incat acestea sa poata fi revandute ca noi.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, continut incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, INSTALL PROVIDER isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.

Produsele care reprezinta o “comanda speciala”, definita ca fiind produsul comandat de catre client cu alte culori, alte dimensiuni, alte marimi si alte configuratii fata de produsele de serie, nu pot face obiectul returului.

Produsele modificate dupa anumiti parametri conform cerintelor clientului nu pot fi returnate.

INSTALL PROVIDER nu recomanda returnarea produselor deja folosite sau deteriorate pentru a se evita refuzul returului si plata taxelor de curier dus-intors de catre client. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, INSTALL PROVIDER isi rezerva dreptul de  a solicita o taxa pentru readucerea acestora la stadiul initial (daca este posibil) sau, dupa caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea acestora.

Adresa de returnare a produselor

Str. Plut Petre Ionescu nr. 10, Bucuresti, Sector 3

Cine plateste transportul de retur?

Optiunea privind modalitatea de returnare a produselor catre INSTALL PROVIDER apartine in totalitate clientului, care va suporta in mod direct pretul transportului de retur, in functie de preturile practicate de operatorul ales. INSTALL PROVIDER nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. In cazul in care clientul returneaza produsele cu plata transportului la destinatar (in speta, societatea INSTALL PROVIDER S.R.L.), aceasta din urma isi rezerva dreptul de a refuza primirea coletului/coletelor, sau de a retine contravaloarea transportului achitat, din soldul datorat clientului, in cazul in care sunt indeplinite conditiile de acceptare a returului.

Returnarea contravalorii produselor

In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite, INSTALL PROVIDER returneaza exclusiv contravaloarea produselor, nu si a transportului acestora catre client.

Returnarea contravalorii produselor acceptate de INSTALL PROVIDER ca retur se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.
INSTALL PROVIDER va returna banii achitati de cumparator prin virament bancar: din contul INSTALL PROVIDER in contul clientului (24-48 ore de la procesarea platii);